ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Προχωράει του Ισμαΐλα Σαρ

Watford's Ismaila Sarr left wins the ball against Leicester's Christian Fuchs during the English Premier League soccer match between Leicester City and Watford at the King Power Stadium, in Leicester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Watford's Ismaila Sarr left wins the ball against Leicester's Christian Fuchs during the English Premier League soccer match between Leicester City and Watford at the King Power Stadium, in Leicester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Γουότφορντ για τον Ισμαΐλα Σαρ.

Η Λίβερπουλ επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Ισμαΐλα Σαρ της Γουότφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mirror. Μάλιστα οι “Reds” είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, δίνοντας τα 45 εκατομμύρια ευρώ που θέλουν για τον 22χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ.

Ο Σαρ έχει συμβόλαιο με τους “Hornets” μέχρι το 2024. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Premier League και ξεχώρισε παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του. Ήταν μάλιστα ο δήμιος της Λίβερπουλ, στην πρώτη ήττα της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ στο πρωτάθλημα (3-0), όπου πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

AP Photo/Leila Coker

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ