ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πρόβλημα στο γόνατο για Αλεξάντερ-Άρνολντ, νέο βάσανο για τον Κλοπ

Liverpool's Trent Alexander-Arnold, left, celebrates scoring his side's second goal of the game with a free kickduring their English Premier League soccer match against Watford at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Nov. 24, 2018. (Chris Radburn/PA via AP)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold, left, celebrates scoring his side's second goal of the game with a free kickduring their English Premier League soccer match against Watford at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Nov. 24, 2018. (Chris Radburn/PA via AP) CHRIS RADBURN/PA VIA AP

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών στην άμυνα δεν λέει να εγκαταλείψει την Λίβερπουλ, με το νέο πρόβλημα να είναι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ που κινδυνεύει να μείνει έναν μήνα εκτός δράσης.

Την ώρα που η Λίβερπουλ βλέπει κάθε ματς ως τελικό στην προσπάθειά της να κρατήσει με νύχια και με δόντια τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζει από την 2η Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει τον έναν μετά τον άλλο τους αμυντικούς του να "καταρρέουν".

Ουσιαστικά ο μόνος που έχει αποδειχτεί ανθεκτικός σε προβλήματα τραυματισμών είναι ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ (σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρείται "βιονικός'), με τον Ολλανδό να μην έχει χάσει ματς της ομάδας του σε αντίθεση με τους παρτενέρ του στην αμυντική γραμμή που όλοι τους έχουν πάρει απουσίες από κάποια σημαντικά ματς.

Το τελευταίο μάλιστα πονοκέφαλο ήρθε να τον δώσει στον Γιούργκεν Κλοπ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, καθώς στη μαγνητική που του έγινε μετά το 90λεπτο που αγωνίστηκε απέναντι στην Μπράιτον διαπιστώθηκε βλάβη στο σύνδεσμο του γονάτο, γεγονός που ενδέχεται να τον κρατήσει ακόμα και έναν μήνα εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει πως ο βασικός δεξιός μπακ των "κόκκινων" θα χάσει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια, αυτά με Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει ελπίδα πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση των "16" του Champions League.

Φυσικά, το πλήγμα με τον τραυματισμό του 20χρονου Άγγλου διεθνούς μπακ γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως είναι ήδη στα πιτ ο Γκόμεζ (δεν θα επιστρέψει πριν τον Φεβρουάριο), ενώ ο Ματίπ μόλις τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του μετά από το δικό του τραυματισμό.

Πέρα μάλιστα από τα προβλήματα στην άμυνα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας το ερχόμενο Σάββατο (τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπράιτον), με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πάντως ότι θα επιστρέψει στο επόμενο ματς.

Photo Credits: Chris Radburn/PA via AP

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ