ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πρόταση 25 εκατ. λιρών από Κρίσταλ Πάλας για Μπρούστερ

Liverpool's Rhian Brewster reacts after failing to score during a penalty shootout at the end of the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP)
Liverpool's Rhian Brewster reacts after failing to score during a penalty shootout at the end of the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP) JUSTIN TALLIS/POOL VIA AP

Η διοίκηση της Λίβερπουλ άνοιξε τα ταμεία για την απόκτηση των Τιάγκο και Ντιόγκο Ζότα και τώρα είναι έτοιμη να πάρει πίσω ένα μέρος των χρημάτων που δαπάνησε, με την Κρίσταλ Πάλας να καταθέτει επίσημη πρόταη για τον Ράιαν Μπρούστερ.

Η Λίβερπουλ έκανε εντυπωσιακή ρελάνς στα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποκτώντας τον Τιάγκο από την Μπάγερν Μονάχου και τον Ντιόγκο Ζότα από την Γουλβς και το γεγονός αυτό έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο της, ο οποίος μάλιστα εκτοξεύτηκε μετά το 2-0 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο για τη 2η αγωνιστική της Premier League που συνδυάστηκε με το επιτυχημένο ντεμπούτο του Ισπανού επιτελικού μέσου με τους κόκκινους.

Την ίδια ώρα ωστόσο, οι πρωταθλητές Αγγλίας κοιτάζουν πώς θα γεμίσουν ξανά τα ταμεία τους για να υπάρχει ισορροπία σε έσοδα/έξοδα, με τον Ράιαν Μπρούστερνα είναι ο παίκτης που -όπως όλα δείχνουν- θα αποχωρήσει από το Άνφιλντ έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η Κρίσταλ Πάλας κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 25.000.000 λιρών για τον 20χρονο Άγγλο επιθετικό (19.000.000 λίρες συν 6.000.000 λίρες που συνδέονται με μπόνους επίτευξης στόχων), με την πρόταση μάλιστα αυτή των Λονδρέζων να δίνει τη δυνατότητα στους κόκκινους να ξανακάνουν δικό τους τον παίκτη αν το επιθυμούν.

Liverpool's Rhian Brewster celebrates after scores during the penalty shootout during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Rhian Brewster celebrates after scores during the penalty shootout during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Σημειώνεται πως για τον παίκτη έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Μπράιτον και Φούλαμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του να πιστεύει στην αξία του αλλά να έχει ξεκαθαρίσει στον Άγγλο φορ πως δεν μπορεί να του υποσχεθεί πολλά λεπτά συμμετοχής αν μείνει, με δεδομένη την παρουσία των Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο στη γραμμή κρούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε τον Ντιόγκο Ζότα
Ανακοίνωσε Τιάγκο η Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ