ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Πείτε στον κόσμο ότι είμαστε πρωταθλητές Αγγλίας"

Λίβερπουλ: "Πείτε στον κόσμο ότι είμαστε πρωταθλητές Αγγλίας"

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League έπειτα από 30 χρόνια με ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένους στους οπαδούς, την πόλη, την ιστορία και τους φετινούς πρωταγωνιστές.

Η Τσέλσι επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-1 και η Λίβερπουλ ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια της Αγγλίας. Οι Κόκκινοι, έπειτα από 30 χρόνια έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον μεγάλο αυτό τίτλο.

Έτσι, λίγα λεπτά αφού τελείωσε η αναμέτρηση στο Etihad έδωσαν στη δημοσιότητα στον λογαριασμό τους στο Twitter ένα συγκινητικό βίντεο.

"Αυτό το κλαμπ σημαίνει τα πάντα για τον κόσμο. Είναι δουλειά μας να δείξουμε ότι είναι τα πάντα και για εμάς από πίσω. Είναι το συναίσθημα, η ένταση και ο τρόπος που ζουν οι οπαδοί. Πού άκουσες καλύτερο μήνυμα από το "You'll never walk alone", είναι το πιο όμορφο τραγούδι στον κόσμο" λέει η φωνή του Κοπ, ενώ συνεχίζει με τη φράση "πείτε στον κόσμο ότι είμαστε η Λίβερπουλ, οι πρωταθλητές της Αγγλίας".

Ακολουθεί το θρυλικό "You'll never walk alone" μαζί με ιστορικές στιγμές της Λίβερπουλ, μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιούργκεν Κλοπ και τη φετινή χρονιά, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Δείτε το τρομερό βίντεο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ