ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Παίκτης της χρονιάς στην Premier League 2 ο Τζόουνς

Liverpool's Curtis Jones celebrateS after Shrewsbury Town's Ro-Shaun Williams, scored an own goal during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Curtis Jones celebrateS after Shrewsbury Town's Ro-Shaun Williams, scored an own goal during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με ονειρεμένο τρόπο για τον Κέρτις Τζόουνς καθώς εκτός από την είσοδό του στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ και την κατάκτηση του τίτλου, αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της Premier League 2 μέσα από τις εμφανίσεις του με την Κ23 των κόκκινων.

Άνοιξε την πόρτα της πρώτης ομάδας, έκανε ντεμπούτο στην Premier League, σκόραρε συνολικά τρία γκολ, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να φοράει στο στήθος μετάλλιο πρωταθλητή ελέω της επιστροφής της Λίβερπουλ στον θρόνο της πρωταθλήτριας μετά από αναμονή 30 ετών.

Και όμως. Οι χαρές και οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εκεί για τον Κέρτις Τζόουνς, με τον 19χρονο μέσο να παίρνει το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της Premier League 2 εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 9 γκολ και τις 5 ασίστ σε 14 ματς πρωταθλήματος που πήρε μέρος με την Κ23 των κόκκινων αυτή τη σεζόν.

Liverpool's Curtis Jones, center, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Aston Villa at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, July 5, 2020. (Paul Ellis/Pool via AP)
Liverpool's Curtis Jones, center, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Aston Villa at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, July 5, 2020. (Paul Ellis/Pool via AP) PAUL ELLIS/POOL VIA AP

"Είναι κάτι το τεράστιο για μένα. Απόλαυσα μία σπουδαία σεζόν με την πρώτη ομάδα οπότε κάθε φορά που πήγαινα να παίξω με την Κ23, προσπαθούσα πάντα να δώσω το 100%", τόνισε ο Τζόουνς, με τον γεννημένο στο Λίβερπουλ ποδοσφαιριστή να παίρνει το βραβείο επικρατώντας των Μπίλι Γκίλμουρ (Τσέλσι) και Νέιθαν Χόλαντ (Γουέστ Χαμ).

Σημειώνεται πως ο Τζόουνς φόρεσε σε αρκετά ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την Κ23 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ ενώ έδειξε και τις επιθετικές του αρετές όποτε χρειαζόταν, με αποκορύφωμα το χατ-τρικ απέναντι στην Νάπολι στο UEFA Youth League τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ανανέωσε με τον προπονητή του πλαγίου άουτ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ