ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Όταν ο νεαρός Χέντερσον έχανε σε διαγωνισμό δεξιοτήτων

Liverpool's Jordan Henderson kisses the English Premier League trophy after it was presented following the Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Paul Ellis, Pool via AP)
Liverpool's Jordan Henderson kisses the English Premier League trophy after it was presented following the Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Paul Ellis, Pool via AP) AP

Μπορεί ο Τζόρνταν Χέντερσον να είναι ο αρχηγός της Λίβερπουλ την οποία έχει οδηγήσει στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Champions League, όμως κάποτε έχανε σε διαγωνισμό δεξιοτήτων στην ακαδημία της Σάντερλαντ.

Ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Λίβερπουλ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο αρχηγός των Reds την Τετάρτη (22/7) μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Τσέλσι σήκωσε το τρόπαιο της Premier League στον ουρανό του Άνφιλντ, ενώ πριν περίπου ένα χρόνο σήκωνε και την κούπα του Champions League.

Στο διαδίκτυο υπάρχει ένα βίντεο, όπου δείχνει το παρελθόν του αρχηγού και χρονολογείται πίσω στο 2008. Εκεί ο Χέντερσον εμφανίζεται να συμμετέχει σε διαγωνισμό δεξιοτήτων στην ακαδημία της Σάντερλαντ, όπου ανήκε έως το 2011. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ φαίνεται να το έχει στις ντρίμπλες, ενώ σε κάποιο σημείο γίνεται και αρκετά... προκλητικός.

Πάντως, ο αντίπαλός του, ο Νέιθαν Λούσκομπ, καταφέρνει να τον κερδίσει. Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο συμπαίκτης του Χέντερσον στην ακαδημία της Σάντερλαντ δεν είχε την ίδια εξέλιξη, αφού το 2014 αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην Celtic Nation, μία ερασιτεχνική ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ