ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οι ιδιαίτερες ευχές του Κλοπ στον "εχθρό" Αντσελότι

Λίβερπουλ: Οι ιδιαίτερες ευχές του Κλοπ στον "εχθρό" Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι αντίπαλος από εδώ και πέρα του Γιούργκεν Κλοπ στην Premier League, ως τεχνικός της Έβερτον, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Γερμανό να ευχηθεί στον Ιταλό προπονητή.

Η Λίβερπουλ μετράει 16 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 17 ματς που έχει δώσει στη φετινή Premier League, όμως σε λίγες ημέρες από τώρα θα βρει μπροστά της έναν προπονητή που δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε 2 ραντεβού τους τη φετινή σεζόν!

Αυτός είναι ο Κάρλο Αντσελότι που μέτρησε 1 νίκη και 1 ισοπαλία κόντρα στους κόκκινους στη φάση των ομίλων του Champions League όντας στον πάγκο της Νάπολι, με τον 60χρονο να αποτελεί πλέον παρελθόν από τους παρτενοπέι και να είναι εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα ο νέος τεχνικός ηγετης της Έβερτον.

Ενόψει μάλιστα της σύγκρουσης της 5ης Ιανουαρίου στο Άνφιλντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τον Αντσελότι και έδειξε εμφανώς επηρεασμενος από το χριστουγενιάτικο πνεύμα καθώς ευχήθηκε τύχη στον προπονητή της μεγάλης τοπικής αντιπάλου των κόκκινων.

"Αυτή τη στιγμή το FA Cup είναι πολύ μακριά καθώς μεσολαβούν τρία σημαντικά ματς πρωταθλήματος (σ.σ. με Λέστερ εκτός, με Γουλβς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός) και δεν μπορώ να σκεφτώ το ματς με την Έβερτον.

From left: Athletico Madrid coach  Diego Simeone , Bayern Munich coach Carlo Ancelotti,  FC Liverpool coach Juergen Klopp and  Maurizio Sarri coach of SSC Napoli attend a news conference in Munich Germany, Monday, July 31, 2017. The teams will meet in the preseason Audi Cup on Tuesday and Wednesday this week. (Sven Hoppe/dpa via AP)
From left: Athletico Madrid coach Diego Simeone , Bayern Munich coach Carlo Ancelotti, FC Liverpool coach Juergen Klopp and Maurizio Sarri coach of SSC Napoli attend a news conference in Munich Germany, Monday, July 31, 2017. The teams will meet in the preseason Audi Cup on Tuesday and Wednesday this week. (Sven Hoppe/dpa via AP) SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Κατάλαβα πως ο Κάρλο μίλησε ήδη για το μεταξύ ματς παιχνίδι και το ρεκόρ του κόντρα στην Λίβερπουλ. Όλα καλά. Τον συμπαθώ πολύ... Τον συμπαθούσα πολύ!

Είναι δύσκολο σε αυτή τη δουλειά να κάνεις φίλους. Με τον Ντέιβ Βάγκνερ ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε προπονητές, με όλους τους άλλους συναντιώμαστε που και που, όμως με τον Αντσελότι η σχέση ήταν ξεχωριστή.

Οπότε τώρα συναντιώμαστε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πιο συχνά απ'ότι συνήθως, αλλά αυτό είναι όλο. Θα ήθελα πολύ να του πω, καλύ τύχη!

Όχι, είναι Χριστούγεννα, ελάτε τώρα, του εύχομαι καλή τύχη!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε για τον αγώνα στην έδρα της Λέστερ στην Βoxing Day.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αντσελότι: "Στόχος να γίνει ανταγωνιστική σε Αγγλία και Ευρώπη η Έβερτον"
Λίβερπουλ: Θέλει το έμβλημα του FIFA Club World Cup και στην Premier League
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ