ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Χέντερσον δεν άφησε τον Μανέ να μιλήσει για πρωτάθλημα!

Liverpool's Sadio Mane, left, and Liverpool's Jordan Henderson celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Norwich City and Liverpool at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Sadio Mane, left, and Liverpool's Jordan Henderson celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Norwich City and Liverpool at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Λίβερπουλ αποσπάστηκε 25 βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι όμως οι παίκτες της ούτε που θέλουν να ακούν τη λέξη "πρωταθλητες" και αυτό το έδειξε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Χέντερσον (VIDEO).

Μετράει 17 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα όπου είναι αήττητη για 43 ματς, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μετράει αντίστροφα για να αγγίξει την πολυπόθητη κούπα της Premier League που της λείπει εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια.

Θα περίμενε κανείς πως με αυτά τα δεδομένα οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θα είχαν αρχίσει λίγο να... χαλαρώνουν και να μιλούν για την ώρα της στέψης που πλησιάζει, όμως κάτι δεν ισχύει.

Αυτό έγινε αντιληπτό μετά το 1-0 επί της Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" το βράδυ του Σαββάτου, με τους Χέντερσον και Μανέ να δίνουν μαζί συνέντευξη στο "Sky Sports" και τον αρχηγό των κόκκινων να παίζει καταλυτικό ρόλο στο να μην παρασυρθει ο Σενεγαλέζος φορ και μιλήσει για τον τίτλο που κοντεύει να πιάσει λιμάνι.

"Το πρωτάθλημα ήταν ο στόχος μας από από την αρχή. Τα πάμε πολύ καλά. Νομίζω τώρα μπορούμε...", είπε αρχικά ο Μανέ ερωτηθείς για το όνειρο του τίτλου, με τον Χέντερσον να παρεμβαίνει στο διάλογο του συμπαίκτη του με το δημοσιογράφο και να λέει: "Ένα βήμα πιο κοντά".

Ως αποτέλεσμα, ο Μανέ άλλαξε τροπάριο, εγκατέλειψε το ενθουσιώδες mood και πρόσθεσε: "Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ως ομάδα για να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".

Κατόπιν, ο αρχηγός Χέντερσον φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Θα βαρεθείτε να με ακούτε να το λέω. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Ακολουθεί ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς για εμάς μεσοβδόμαδα στο Champions League. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη σεζόν. Δεν πρέπει να αλλάξουμε κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νόριτς - Λίβερπουλ 0-1: Ο Μανέ την εκτόξευσε στο +25!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ