ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Βέρνερ στο στόχαστρο του Κλοπ

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP) SOEREN STACHE/DPA VIA AP

Ο Τίμο Βέρνερ δεν φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στην Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τον αρπάξει πληρώνοντας την ρήτρα του στην Λειψία.

Δίχως αμφιβολία, ένα από τα πιο καυτά ονόματα του επόμενου καλοκαιριού αναμένεται να είναι αυτό του Τίμο Βέρνερ. Ο 23χρονος επιθετικός της Λειψίας είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις του Βέρνερ με την Λειψία δικαιολογούν τον ντόρο που γίνεται για αυτόν.

Φέτος έχει αγωνιστεί 30 φορές με την φανέλα της γερμανικής ομάδας και μετρά 25 γκολ και δέκα ασίστ. Το καλοκαίρι του 2016 η Λειψία τον αγόρασε με 14 εκατομμύρια ευρώ από την Στουτγάρδη και τώρα θα τον πουλήσει αρκετά πιο ακριβά.

Για την ακρίβεια η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του είναι 60 εκατομμύρια ευρώ και το φαβορί μέχρι τώρα για την απόκτησή του ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο Βέρνερ δεν φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη προοπτική και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει το τί μπορεί να δώσει στους κόκκινους ο Γερμανός επιθετικός και είναι έτοιμος να καλύψει την ρήτρα του για να τον αποκτήσει. "Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Δεν έχω καμία προτίμηση σε κάποια ομάδα. Έκανα διακοπές στις ΗΠΑ και όλοι μιλούσαν για την Premier League. Εκεί υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι για τους οποίους θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ" είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες ο Βέρνερ και δεν αποκλείεται η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ