ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Βαϊνάλντουμ φεύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021

Liverpool's Georginio Wijnaldum controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leeds United, at the Anfield stadium, in Liverpool, Saturday, Sept. 12, 2020. (Phil Noble, Pool via AP)
Liverpool's Georginio Wijnaldum controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leeds United, at the Anfield stadium, in Liverpool, Saturday, Sept. 12, 2020. (Phil Noble, Pool via AP) PHIL NOBLE, POOL VIA AP

Σύμφωνα με το "Athletic", ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και τη φετινή σεζόν και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021.

Η παραμονή ή όχι του Τζίνι Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ αποτέλεσε ένα από τα θέματα του καλοκαιριού στην Αγγλία. Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα μέσω του Ρόναλντ Κούμαν και η αδυναμία των δύο πλευρών να συμφωνήσουν για νέο συμβόλαιο, τον έβαλαν σε σκέψεις.

Παρ' όλα αυτά, ύστερα από συζήτηση που είχε ο 29χρονος χαφ με τον Γερμανό τεχνικό, αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Athletic", ο Βαϊνάλντουμ αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολλανδός διεθνής αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2016 και μετράει 19 γκολ και 16 ασίστ σε 189 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένοι οι Κόκκινοι να επιστρέψουν στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, αλλά και στην κορυφή της Ευρώπης τη σεζόν 2018/19.

Photo Credits: Phil Noble, Pool via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ