ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κοιμάται στο δάπεδο του αεροπλάνου!

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κοιμάται στο δάπεδο του αεροπλάνου!

Η αποστολή της Λίβερπουλ πέταξε για Ισπανία για να αρχίσει προετοιμασια ενόψει του τελικού του Champions League και ο Μοχάμεντ Σαλάχ κέρδισε τις εντυπώσεις εν πτήσει. Δείτε VIDEOS!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης της Λίβερπουλ και τα νούμερά του την τελευταία διετία είναι εκκωφαντικά: 44 γκολ σε 52 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 26 σε 51 φέτος, με τα 70 γκολ σε 103 ματς να προκαλούν φόβο και τρόμο στις αντίπαλες άμυνες.

Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ, η ταχύτητα, το πνεύμα νικητή που διακατέχει τον Σαλάχ τα οποία τον έχουν κάνει αγαπητό στους συμπαίκτες του αλλά και η απλότητα που τον διακρίνει και η οποία έγινε αντιληπτή για μία ακόμα φορά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μετά από το πενταήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στους παίκτες του ( ύστερα από το 2-0 επί της Γουλβς στο τελευταίο ματς της σεζόν στην Premier League) οι "κόκκινοι" μαζεύτηκαν και αναχώρησαν για την Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας, απ'όπου θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.

Δεν πρόλαβαν καν να προσγειωθούν και ο Μοχάμεντ Σαλάχ τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά με την επιλογή του να ξαπλώσει στο δάπεδο του αεροπλάνου για να κοιμηθεί!

Ο Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν τον αντιλήφθηκε και δεν έχασε την ευκαιρία να τον απαθανατίσει μέσα από διαδοχικά videos που ανέβασε στο Instastory, με τον Αιγύπτιο σκόρερ να γίνεται πολύ γρήγορα το επίκεντρο της προσοχής όλης της ομάδας της Λίβερπουλ!





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Canal+: "Ο Ζιντάν θέλει τριάδα Σαλάχ-Αζάρ-Μπενζεμά"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ