ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον θα έφευγε μόνο για την Σέλτικ

Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε στην Σκωτία για την παρούσα κατάσταση στην Λίβερπουλ, αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στην Σέλτικ.

Ο Άντι Ρόμπερτσον περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει μέσα σε δύο χρόνια το πρωτάθλημα και το Champions League. Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το κόστος της μεταγραφής από την Χαλ το καλοκαίρι του 2017, μόλις 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αντίθεση με την Λίβερπουλ, η Σέλτικ δεν είχε φερθεί έξυπνα, καθώς όταν είχε τον Ρόμπερτσον στα τμήματα υποδομής, δεν είχε αντιληφθεί το που θα φτάσει ο 26χρονος αριστερός μπακ στο μέλλον. Ο Ρόμπερτσον αποχώρησε από τους ''Κέλτες'' σε ηλικία μόλις 15 ετών, ωστόσο ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν έχει βγάλει από την καρδιά του τους πρωταθλητές Σκωτίας, και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή με την φανέλα της Σέλτικ.

Μιλώντας στην Glasgow Evening Times, ο Ρόμπερτσον μεταξύ άλλων δήλωσε: " Εχώ βρει το σπίτι μου στην Λίβερπουλ, και μου αρέσει να παίζω για την ομάδα. Εάν μπορούσα να αποσυρθώ θα το αποδεχόμουν τώρα. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να αποσυρθώ εκεί. Όταν ήμουν νεότερος ήθελα να παίξω στην Σέλτικ και να περάσω τα καλύτερα μου χρόνια εκεί".

Κλείνοντας, ο Ρόμπερτσον τόνισε: " Δεν ήθελα να πάω εκεί στα 33 ή τα 34, όταν ήξερα ότι τα καλύτερα μου χρόνια έχουν περάσει. Είναι κάτι που πιθανόν θα χρειαστεί να σκεφτώ σε κάποιο στάδιο. Ακόμα ακολουθώ την Σέλτικ και έχει ακόμα θέση στην καρδιά μου".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ