ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον αποκάλυψε τον καυγά με τον Μανέ που έφερε γούρι

Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον αποκάλυψε τον καυγά με τον Μανέ που έφερε γούρι
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Άντι Ρόμπερτσον αποκάλυψε πως στο ημίχρονο του ματς της περασμένης σεζόν με την Άστον Βίλα, όπου η Λίβερπουλ είχε κάνει τρελή ανατροπή στο φινάλε με εκείνον και τον Μανέ, είχε άγριο καυγά στην ανάπαυλα με τον Σενεγαλέζο επιθετικό!

Η Λίβερπουλ είχε πέρυσι πάρα πολλά ματς-σταθμούς να θυμάται που έπαιξαν τρομερό ρόλο στο να αποσπαστεί νωρίς από την Μάντσεστερ Σίτι και να φτάσει εν τέλει στην κατάκτηση του πρώτου της τίτλου Premier League μετά το 1990 και ένα από αυτά ήταν αναμφίβολα εκείνο με την Άστον Βίλα.

Ήταν Νοέμβριος του 2019, με το σύνολο του Ντιν Σμιθ να μπαίνει μπροστά στο σκορ με τέρμα του Τρεζεγκέ και να απειλεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έριχνε νοκ-άουτ τους κόκκινους αλλά το φινάλε να φέρνει τα πάνω κάτω.

Πρώτα ήταν ο Ρόμπερτσον που έκανε την ισοφάριση με κεφαλιά στο 87' από ασίστ του Μανέ (πετυχαίνοντας το ένα από τα τέσσερα μόλις γκολ που μετράει με την Λίβερπουλ από το 2017 και μετά) και έπειτα ήρθε ο Μανέ με νέα κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεω για να υπογράψει την επική ανατροπή και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Λεπτομέρεια; Οι δύο παίκτες είχαν πρωταγωνιστήσει στο ημίχρονο της αναμέτρησης του "Βίλα Παρκ" σε έντονο καυγά, με τον Σκωτσέζο κάπτεν να το αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο "BBC".

"Ήταν η πρώτη φορά που εγώ και ο Μανέ τσακωθήκαμε για κάτι. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε να το κάνουμε πιο συχνά αν είναι να πετυχαίνουμε γκολ", δήλωσε ο Ρόμπερτσον, με τον Κλοπ να παρεμβαίνει και να δηλώνει πως "στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, ούτε ένας θα μπορούσε να φανταστεί πως οι δύο αυτοί παίκτες θα έκριναν το ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ