ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Ντιβόκ Οριγκί στη μεγάλη οθόνη

Liverpool's Divock Origi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool's Divock Origi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντιβόκ Ορίγκι έκανε ένα post που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία. Ο τίτλος του poster είναι "Το πορτραίτο του Ντιβόκ Ορίγκι".

Ο Ντιβόκ Οριγκί και ηθοποιός; Όλα δείχνουν πως ναι. Ο Βέλγος επιθετικός έκανε ποστάρισμα ένα poster με τον τίτλο " Το πορτραίτο του Ντιβόκ Οριγκί" που δείχνει ότι ετοιμάζεται ταινία με εκείνον πρωταγωνιστή.

Μπορεί να μην είναι το πρώτο βιολί της Λίβερπουλ, ωστόσο πέρυσι ο ρόλος του ήταν καθοριστικός ώστε η ομάδα του να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μέχρι στιγμής, καμία πληροφορία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για την ανάρτηση του Οριγκί, ωστόσο φαίνεται ότι η ζωή του θα γίνει ταινία.

Ο Οριγκί είναι 24 ετών και η Λίβερπουλ τον είχε κάνει δικό της το 2014 αντί 12,7 εκατ. ευρώ από την Λιλ. Στη συνέχεια οι Κόκκινοι τον δάνεισαν πίσω στο γαλλικό κλαμπ και την Βόλφσμπουργκ. Λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων, πέρυσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης με τις ευλογίες του Κλοπ του προσέφεραν νέο συμβόλαιο έως το 2024.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΟΡΙΓΚΙ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ