ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Μανέ τσαντίστηκε με τον Σαλάχ!

Λίβερπουλ: Ο Μανέ τσαντίστηκε με τον Σαλάχ!

Η επιλογή του Σαλάχ να τελειώσει μόνος μία φάση λίγο πριν το φινάλε του ματς με την Μπέρνλι και να μην δώσει στον Μανέ έκανε έξαλλο τον Σενεγαλέζο που δεν έκρυψε την οργή του πηγαίνοντας στον πάγκο (VIDEO).

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το "Τερφ Μουρ" επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Μπέρνλι, όμως το φινάλε του αγώνα βρήκε τους κόκκινους να μην το απολαμβάνουν 100% την επιτυχία τους καθώς μέσα στις χαρές μπόρεσε να διεισδύσει και η γκρίνια.

Για αυτό φταίνε δύο από τους παίκτες που έχουν πάρει στις πλάτες τους την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ την τελευταία τελευταία τριετία: οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ!

Με το σκορ στο 3-0 και το 4Χ4 να έχει κλειδώσει από το γκολ του Φιρμίνο στο 80', λίγα λεπτά μετά η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έβγαλε κόντρα και για τέταρτο γκολ, με τον Σαλάχ να προτιμάει ωστόσο να τελειώσει μόνος του μία φάση για να βάλει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ και να μην δίνει στον Μανέ που βρισκόταν σε πλεονεκτικότερη θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί το γκολ και ο Σενεγαλέζος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, με τον σκόρερ του δεύτερου τερματος της Λίβερπουλ στο ματς να είναι έξαλλος και να το δείχνει τη στιγμή της αλλαγής του -δευτερόλεπτα αργότερα- από τον Οριγκί στο 85'.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ