ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προσκάλεσε στο γήπεδο οπαδό της ομάδας για τα 104α γενέθλιά του!

Liverpool manager Jurgen Klopp smiles, prior to the start of the  English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
klopp DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προσκάλεσε με προσωπική επιστολή τον φίλο των "ρεντς", Μπέρναρντ Σέρινταν, να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο "Άνφιλντ" για να γιορτάσει τα 104α γενέθλιά του.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο "Άνφιλντ" (19/1, 17:00) για την 23η αγωνιστική της Premier League και στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκεται ένας ιδιαίτερος προσκεκλημένος.

Είναι ο 104χρονος φίλος της ομάδας, Μπέρναρντ Σέρινταν, ο οποίος προκλήθηκε προσωπικά από τον τεχνικό της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ως δώρο για τα γενέθλιά του.

"Αγαπητέ, Μπέρναρντ Θα ήθελα να σου ευχηθώ προσωπικά χαρούμενα γενέθλια. Ελπίζω να τ' απολαμβάνεις με την οικογένειά σου και φίλους σου. Σε ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σου στη Λίβερπουλ, You'll never walk alone. Γιούργκεν Κλοπ", ήταν το περιεχόμενο της επιστολής η οποία παραδόθηκε μαζί με μία τούρτα και μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 104 στην πλάτη.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προσκάλεσε στο γήπεδο οπαδό της ομάδας για τα 104α γενέθλιά του!

Photo credits: Dave Thompson/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ