ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ παραδέχτηκε το... λάθος του με Σαλάχ

Liverpool manager Jurgen Klopp, right, and Mohamed Salah celebrate after the final whistle of the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Liverpool F.C at the Amex Stadium, Brighton England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp, right, and Mohamed Salah celebrate after the final whistle of the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Liverpool F.C at the Amex Stadium, Brighton England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP) GARETH FULLER/PA VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ χρειάστηκε 72 ματς για να φτάσει τα 50 γκολ στην Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε με δηλώσεις του πως ίσως φταίει και εκείνος που... άργησε να πιάσει αυτό το νούμερο ο Αιγύπτιος φορ.

Το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ήταν ιστορικό για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όχι μόνο γιατί σκόραρε δις και οδήγησε τους "κόκκινους" σε σπουδαία ανατροπή κόντρα στους Λονδρέζους αλλά και επειδή έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League σε 72 συμμετοχές του στην κορυφαία κατηγορία με Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος έγινε ο τέταρτος πιο γρήγορος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό τερμάτων καθώς τον πέρασαν οι Άντι Κόουλ (50 γκολ σε 65 ματς), Άλαν Σίρερ (50 γκολ σε 66 ματς) και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (50 γκολ σε 68 ματς), με τον Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του όχι μόνο να τον αποθεώνει αλλά και να δηλώνει πως ίσως τον... σαμπόταρε με την τακτική του!

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επίτευγμα από έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Νομίζω ότι έκανε μερικά βήματα τους τελευταίους μήνες στη σωστή κατεύθυνση, οπότε είναι πραγματικά ένα απίστευτο νούμερο.

Άκουσα τα ονόματα των άλλων παικτών που έφτασαν στα 50 γκολ με λιγότερα ματς: Άλαν Σίρερ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Άντι Κόουλ, που ήταν επίσης καλοί επιθετικοί!

Ίσως να είχε φτάσει σε αυτό το νούμερο νωρίτερα αν δεν τον έβαζα τόσα συχνά στη δεξιά πτέρυγα, οπότε είναι δικό μου λάθος!", δήλωσε αστειευόμενος ο Γερμανός για τον Σαλάχ, που με τη σειρά του έθεσε τον επόμενο άμεσο στόχο: "Να φτάσω τα 50 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ" (σ.σ. έχει 48 με τους "κόκκινους" και 2 με την Τσέλσι).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ