ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβγαλε το καπέλο στον Αρτέτα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβγαλε το καπέλο στον Αρτέτα
MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τη δουλειά του Μικέλ Αρτέτα ενόψει της κόντρας της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως ο Ισπανός έχει φέρει αέρα αλλαγής στους Λονδρέζους.

Δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στον πάγκο της Άρσεναλ, εντούτοις ο Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει εξαιρετικές κριτικές για τον τρόπο δουλειάς του στους Λονδρέζους και το επίστεγασμα αυτής της προσπάθειάς του είναι μέχρι στιγμής η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Community Shield.

Επιπλέον, με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι της η Άρσεναλ έχει "2 στα 2" στη φετινή Premier League και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο Άνφιλντ για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προστίθεται και αυτός στο γκρουπ των υποστηρικτών του Αρτέτα.

"Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνω συγκρίσεις, αλλά ο Αρτέτα έχει δείξει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιρικός μάνατζερ.

Είναι εξαιρετική η δομή της ομάδας που έχει φτιάξει. Μπορείς να δεις την ισορροπία που υπάρχει μεταξύ της άμυναςκαι της επίθεσης.

Υπάρχει καλή οργάνωση αλλά δίνει και ελευθερία στους παίκτες του, τους χρησιμοποιεί στη σωστή θέση", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του ντέρμπι κορυφής των δύο ομάδων την ερχόμενη Δευτέρα (28/9), και πρόσθεσε:

"Ο Αρτέτα έχε κάνει μία πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά. Έχει αλλάξει όλη τη διάθεση του συλλόγου, δεν νομίζω ότι πολύς κόσμος πίστευε ότι θα κέρδιζε κάτι αλλά το έκανε αυτό με το FA Cup.

Και τώρα πρόσθεσε και το αγγλικό Super Cup, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος".

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβγαλε το καπέλο στον Αρτέτα

"Είναι η αμυντική δομή τους, αμύνονται σωστά. Όλοι οι παίκτες παίρνουν μέρος, αμύνονται σε σύστημα 4-5-1 και όταν μία ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες είναι δύσκολο για την άλλη ομάδα.

Η ταχύτητα που έχουν στις αντεπιθέσεις τούς κάνει πολύ επικίνδυνους. Τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές και το Community Shield ήταν ένας ανοιχτός αγώνας, ήμασταν άτυχοι. Στο πρωτάθλημα τους βοηθήσαμε επειδή τούς προσφέραμε στο πιάτο δύο γκολ.

Μπορώ να πω πολλά θετικά πράγματα για την Άρσεναλ αλλά παρόλα αυτά έχουμε τις πιθανότητές μας το βράδυ της Δευτέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ