ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε πότε θα φύγει από το Άνφιλντ

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles before a 1st leg, round of 16, of the Champions League soccer match between Atletico Madrid and Liverpool at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday Feb. 18, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles before a 1st leg, round of 16, of the Champions League soccer match between Atletico Madrid and Liverpool at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday Feb. 18, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τον αποχώρηση του από τους "Reds", αλλά και τα σχέδια που έχει για την μετα-Λίβερπουλ εποχή.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό SWR Sport, όπου αποκάλυψε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του. Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός λίγες εβδομάδες μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος της Λίβερπουλ, μετά από τριάντα χρόνια, μίλησε για το πότε θα αποχωρήσει από τους "Reds".

Συγκεκριμένα για το πόσο σκοπεύει να μείνει στο Άνφιλντ απάντησε: "Τέσσερα χρόνια στην Λίβερπουλ", καθώς το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Αγγλίας λήγει το καλοκαίρι του 2024. Για το τι θα κάνει μετά την Λίβερπουλ, ο Κλοπ δήλωσε:

"Πιθανόν να μην κάνω τίποτα για έναν χρόνο. Μετά θα κάνω ότι θέλω. Ίσως ένας σύλλογος ή μία εθνική ομάδα ή τίποτα από αυτά. Αλλά σε πέντε χρόνια από τώρα, ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός".

Τέλος σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να γυρίσει στην Γερμανία απάντησε: "Σίγουρα θα γυρίσω για να μείνω, μετά το τέλος της καριέρας μου. Πιο πιθανό να μείνω στην Μάιντς". Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στον πάγκο της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, και αν γίνουν τα πράγματα όπως δήλωσε, θα συμπληρώσει 9 χρόνια παραμονής στο Νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλοπ: "Έπρεπε να σκοράρουμε τουλάχιστον 4 γκολ με την Μπέρνλι"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ