ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Άλισον έπιασε κιθάρα και τραγούδησε σύνθημα των οπαδών

Λίβερπουλ: Ο Άλισον έπιασε κιθάρα και τραγούδησε σύνθημα των οπαδών

Η Λίβερπουλ επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους οπαδούς της, με τον Άλισον να παίζει με την κιθάρα του και να τραγουδάει σύνθημα, δίνοντας και υπόσχεση (VIDEO)!

Στην παρθενική του σεζόν στην Premier League ο Άλισον έχει καταφέρει ήδη να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στις 14 από τις 26 αγωνιστικές και να κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό του κοινού.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή η αγάπη προς το πρόσωπό του θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή μετά την τελευταία του εμφάνιση, με τον Βραζιλιάνο κίπερ να δείχνει τη μουσική πλευρά του εαυτού του σε ένα τετ α τετ που είχε με τον τραγουδιστή και συνθέτη (γεννημένο στο Λίβερπουλ και φαν των "κόκκινων") Τζέιμι Γουέμπστερ.

Στο πλαίσιο της 20λεπτης κουβέντας τους, ο Άλισον τραγούδησε στο "Allez Allez Allez" που ήταν το τραγούδι σήμα-κατατεθέν για τους φίλους της Λίβερπουλ στην περυσινή πορεία ως το τελικό του Champions League, ενώ έδωσε και υπόσχεση.

"Αν κατακτήσουμε την Premier League θα τραγουδήσω μαζί σου στο "BOSS Night". Θα είναι ευχαρίστηση για μένα", ήταν η δήλωση-δέσμευση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ: Ο Άλισον έπιασε κιθάρα και τραγούδησε σύνθημα των οπαδών

Στην ίδια συνέντευξη, ο Άλισον μίλησε και για τη βοήθεια που αντλούν οι παίκτες της Λίβερπουλ από τον κόσμο της ομάδας, υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν έχει ξαναδεί ατμόσφαιρα σαν αυτή του "Άνφιλντ" σε άλλο γήπεδο της Ευρώπης.

"Η ποιότητα της ομάδας είναι εκπληκτική ενώ υπάρχουν και οι οπαδοί που αποτελούν τον 12ο παίκτη. Πέρυσι που έπαιξα εναντίον της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League με την Ρόμα, ήταν δύσκολο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Μου αρέσει να παίζω και οι οπαδοί της άλλης ομάδας να φωνάζουν, να μου μιλάνε, γιατί μου δίνουν κίνητρο. Εδώ όμως υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Ήταν ένας από τους λόγους που πείστηκα να έρθω. Ίσως η Λίβερπουλ να έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ