ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: "Νοσοκομείο" στην πιο κρίσιμη εβδομάδα

Λίβερπουλ: "Νοσοκομείο" στην πιο κρίσιμη εβδομάδα
Κλοπ PETER BYRNE/PA VIA AP

Η Λίβερπουλ μπαίνει στην πιο κρίσιμη έως σήμερα εβδομάδα "χτυπημένη" από τραυματισμούς. "Νοσοκομείο" στην άμυνα οι Ρεντς ενόψει Μπόρνμουθ, Νάπολι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ύστερα από 15 αγωνιστικές στην Premier League, η Λίβερπουλ βρίσκεται στη 2η θέση, στο -2 από τη Σίτι, ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα κριθεί την Τρίτη (11/12) στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι.

Ενώ δηλαδή οι Ρεντς "παλεύουν" να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου στην Premier League και να περάσουν τον όμιλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι τραυματισμοί καλά κρατούν και πονοκεφαλιάζουν τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο κεντρικός αμυντικός Τζο Γκόμεζ αποχώρησε τραυματίας στο 23ο λεπτό του αγώνα με την Μπέρνλι από δυνατό τάκλιν του Μι και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. Ο στόπερ Ντέγιαν Λόβρεν έχει υποστεί διάσειση και ούτε αυτός θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Μπόρνμουθ.

Ο Κλάιν δεν μπορεί να αγωνιστεί και ως εκ τούτου για το κέντρο της άμυνας οι επιλογές είναι μόλις δύο, οι Φαν Ντάικ και Μάτιπ, ενώ για τη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας υπολογίζεται μόνο ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Τέλος, στην επίθεση εκτός πλάνων παραμένει ο Σάντιο Μανέ, μετά από σκίσιμο στο πόδι στο ντέρμπι με την Έβερτον.

Peter Byrne/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ