ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νίκησε το δικαστήριο με την New Balance και πάει στην Nike

Λίβερπουλ: Νίκησε το δικαστήριο με την New Balance και πάει στην Nike
AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ βγήκε νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη με την New Balance και σύμφωνα με δημοσιεύματα σύντομα θ' ανακοινωθεί η μεγάλη συμφωνία με την Nike.

Νικήτρια από τη δικαστική της διαμάχη με την New Balance βγήκε η Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι, όπως όλα δείχνουν, φοράνε για τελευταία σεζόν την εμφάνιση της προαναφερθείσας εταιρείας και από τη νέα σεζόν θα πορευτούν με την Nike στο πλευρό τους.

H New Balance πήγε τους πρωταθλητές Ευρώπης στα δικαστήρια, καθώς υποστήριξε ότι στη συμφωνία της με το αγγλικό κλαμπ υπήρχε ρήτρα μέσω της οποίας η New Balance μπορούσε να ματσάρει την προσφορά άλλης εταιρείας στο τέλος του συμβολαίου.

Η εταιρεία με έδρα την Βοστόνη ανέφερε ότι δεν ενημερώθηκε από την Λίβερπουλ για την πρόταση της Nike, ενώ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τ' ανάλογα χρήματα και να κρατήσει την ένδυση των Κόκκινων. Η Λίβερπουλ από την άλλη επέμεινε ότι θέλει να συνεργαστεί με την Nike, θεωρώντας ότι με αυτήν θα ανοιχτεί σε μεγαλύτερες αγορές ανά τον κόσμο.

Πλέον, μένει ν' ανακοινωθεί η συμφωνία Nike - Λίβερπουλ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το ποσό που θα λαμβάνουν ετησίως οι Κόκκινοι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ