ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νέο πενταετές συμβόλαιο για τον Τζόουνς

Liverpool's Curtis Jones celebrateS after Shrewsbury Town's Ro-Shaun Williams, scored an own goal during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Curtis Jones celebrateS after Shrewsbury Town's Ro-Shaun Williams, scored an own goal during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Liverpool and Shrewsbury Town at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ επιβράβευσε τον Κέρτις Τζόουνς για τη μεγάλη αγωνιστική πρόοδο που είχε τα τελευταία χρόνια, υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο Άνφιλντ μέχρι το 2025.

Ο Κέρτις Τζόουνς αποτελεί μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Λίβερπουλ εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, ξεκινώντας από την Under-9 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και όλα δείχνουν πως θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του για πολύ καιρό ακόμα.

Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους μαζί του για νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τον ανταμείβουν ουσιαστικά για τη συνεχή αγωνιστική βελτίωσή του, που του έδωσε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

"Είναι ο σύλλογος που αγαπώ τόσο εγώ από μικρός όσο και η οικογένειά μου. Δουλεύω μαζί με έναν σπουδαίο τεχνικό και στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση για μένα και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος", τόνισε στις δηλώσεις του ο 19χρονος Άγγλος μέσος, με τον Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του να κάνει λόγο μεταξύ άλλων για ένα πραγματικό σημαντικό μέλος της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Σημειώνεται ότι την 1η Φεβρουαρίου 2018 ο Τζόουνς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κόκκινους, ενώ φέτος σημείωσε καθοριστικά γκολ κόντρα στην Έβερτον (FA Cup) και Άρσεναλ (League Cup) και έκανε ντεμπούτο στην Premier League απέναντι στην Μπόρνμουθ τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ