ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Κλείνει" τον νεότερο παίκτη που έπαιξε στην Premier League

Λίβερπουλ: "Κλείνει" τον νεότερο παίκτη που έπαιξε στην Premier League

Μετά τον Σεπ φαν ντεν Μπεργκ η Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν Παρί, Ρεάλ και Μπάρτσα.

Άλλη μία νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στους heavyweights του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι "Κόκκινοι" προ ημερών ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου στόπερ, Σεπ φαν ντεν Μπεργκ ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Τώρα, υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να αναπτύξει το ταλέντο του ο 16χρονος, Χάρβι Έλιοτ. Ο πιτσιρικάς της Φούλαμ δεν είναι κανένας άγνωστος στην Αγγλία, αφού πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που κατέχει τον τίτλου του νεότερου που έπαιξε στην Premier League. Ο Έλιοτ ρίχτηκε στη μάχη όταν ήταν 16 ετών και 30 ημερών πέρυσι απέναντι στην Γουλβς.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο Έλιοτ, που θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του τον Απρίλιο όταν γίνει 17, θ' ακολουθήσει την Λίβερπουλ κανονικά στην προετοιμασία της φέτος. Η Liverpool Echo σε σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει ν' αφήσει τον δεξιό εξτρέμ στις ακαδημίες με την προοπτική της προώθησής του στο μέλλον, αλλά να τον ανεβάσει άμεσα στην πρώτη ομάδα, καθώς όπως λένε στο Νησί πρόκειται για τεράστιο ταλέντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρβι Έλιοτ, παλαιότερα, δεν είχε κρύψει ότι είναι οπαδός της Λίβερπουλ μέσω ενός Tweet που είχε κάνει. Δείτε τον τι κάνει με τη μπάλα στα πόδια στο video που ακολουθεί:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ