ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Καρφιά Κλοπ για VAR και Γιουνάιτεντ και απάντηση από Μουρίνιο!

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε σπόντες για την απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το γκολ του Ράσφορντ αλλά και την αμυντική προσέγγιση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ, για να προκαλέσει την τηλεοπτική... παρέμβαση του Μουρίνιο!

Η Λίβερπουλ κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο 85ο λεπτό καθώς ο Λαλάνα ισοφάρισε σε 1-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέτρεψε στην ομάδα του να αποφύγει την πρώτη της ήττα στη φετινή Premier League, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τα νεύρα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον να μετρήσει κανονικά το γκολ του Ράσφορντ στο 36' παρά το φάουλ που φαίνεται να έγινε στην αρχή της φάσης πάνω στον Οριγκί από τον Λίντελοφ (έγινε χρήση του VAR) ενώ δεν έμεινε εκεί αλλά άφησε αιχμές για το αμυντικό στιλ παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Αγγλία.

"Πέτυχαν ένα γκολ που δείχνει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με το VAR. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Άτκινσον αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί επειδή έχουμε το VAR και έπειτα το VAR δεν θέλει η άποψή του να υπερισχύσει έναντι εκείνης του διαιτητή.

Του λέει "ναι, υπήρχε επαφή αλλά εσύ το είδες διαφορετικά". Για μένα όλο αυτό δεν βγάζει νόημα, είναι μία ξεκάθαρη φάση. Μάλιστα έσπευσα να ηρεμήσω τους ανθρώπους του πάγκου επειδή ήμουν σίγουρος πως θα ακυρωνόταν το γκολ μετά από τη χρήση του VAR", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με το γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 36', για να ρίξει στη συνέχεια σπόντα για τους αμυντικογενείς κόκκινους διαβόλους.

Λίβερπουλ: Καρφιά Κλοπ για VAR και Γιουνάιτεντ και απάντηση από Μουρίνιο!

"Για να είμαι ειλικρινής, από τότε που βρίσκομαι στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με αυτό τον τρόπο. Μία ομάδα παίζει μόνο για να αμύνεται και η άλλη είναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι. Δεν κάνω κριτική στην Γιουνάιτεντ, απλά καταγράφω μία πραγματικότητα.

Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να μη χάσουμε αν και πήγαν όλα εναντίον μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά θα πρέπει να το δεχτούμε. Κρατάμε τον πόντο, είναι προτιμότερο από το να μην παίρναμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι".

Τα λόγια πάντως αυτά του Γερμανού χτύπησαν τις ευαίσθητες χορδές του Ζοζέ Μουρίνιο -που ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2016 μέχρι το 2018-, με τον Πορτογάλο να απαντάει στον Κλοπ ως εξής:

Λίβερπουλ: Καρφιά Κλοπ για VAR και Γιουνάιτεντ και απάντηση από Μουρίνιο!

"Δεν του άρεσε το μενού. Του αρέσει κρέας και πήρε ψάρι, οπότε είναι λογικό να μην είναι ευχαριστημένος από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ στο Ολντ Τράφορντ.

Είμαι χαρούμενος που δεν νίκησαν επειδή το ρεκόρ με τις σερί νίκες στην αρχή μίας σεζόν είναι δικό μου (σ.σ. 9 σερί με την Τσέλσι τη σεζόν 2005-06) και όχι δικό τους (σ.σ. η Λίβερπουλ σταμάτησε στις 8 σερί νίκες)", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του στο Sky Sports για το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: O Λαλάνα κράτησε το αήττητο των ρεντς
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ