ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Και ξαφνικά θέμα Μίλνερ

Liverpool's James Milner celebrates after scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's James Milner celebrates after scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Τα πρώτα βιολιά της Λίβερπουλ έχουν ήδη υπογράψει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους νικητές του Champions League. Ο Τζέιμς Μίλνερ, πάντως, όχι.

Εκεί που φαίνονταν όλα ήσυχα στο "στρατόπεδο" της Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο αθόρυβος και δουλευταράς Τζέιμς Μίλνερ να πει ότι το μέλλον του στους "Κόκκινους" είναι αβέβαιο.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, λοιπόν, σημείωσε στο ESPN ότι στα μέσα της προηγούμενης σεζόν έκανε η δική του πλευρά νύξη στη διοίκηση για να συζητήσουν σχετικά με τη συνεργασία τους, ωστόσο το κλαμπ του απάντησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και πως από τότε δεν συνέβη τίποτα που να κρίνει την κατάσταση θετικά ή αρνητικά.

" Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τότε από τη μεριά τους, οπότε περιμένουμε" είπε χαρακτηριστικά ο Μίλνερ που παρότι στα 33 του πια, λειτουργεί ως ένα χρήσιμο πολυεργαλείο, ακούραστο κιόλας στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Μίλι" έχει συμβόλαιο στο Άνφιλντ έως το καλοκαίρι του 2020 και αν δεν τα βρει με την Λίβερπουλ, τότε το Γενάρη θα είναι ελεύθερος να κλείσει όπου θελήσει ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ