ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η ατάκα του Κλοπ για τους 500.000 τρόπους να πάρεις ένα ματς!

Liverpool manager Juergen Klopp, left, celebrates with Liverpool's Mohamed Salah at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, left, celebrates with Liverpool's Mohamed Salah at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως δεν τον σόκαρε το γκολ της Τότεναμ στο 70' και αποκάλυψε την ατάκα που είπε στους παίκτες του μετά τη δραματική νίκη της Λίβερπουλ στο φινάλε.

Ματς αυστηρά ακατάλληλο για καρδιακούς παίχτηκε (για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν) στο "Άνφιλντ" το απόγευμα της Κυριακής, με την Λίβερπουλ να χρειάζεται και τη βοήθεια της Θεάς τύχης στο 90ο λεπτό με το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ για να ρίξει στο καναβάτσο με σκορ 2-1 την σκληροτράχηλη Τότεναμ.

Τον παραμέτρο τύχη τον έθιξε και ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε, με τον Γερμανό τεχνικό να βγάζει πάντως το καπέλο στην ομάδα του για το γεγονός ότι διεκδικεί τον τίτλο απέναντι "στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, την Μάντσεστερ Σίτι".

"Δεν μου προκάλεσε έκπληξη όταν δεχτήκαμε το γκολ επειδή δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο όσο ήμασταν στο πρώτο. Η Τότεναμ άλλαξε πράγματα στο ημίχρονο και εμείς δεν προσαρμοστήκαμε.

Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στο πρώτο 45λεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει βέβαια περισσότερα τέρματα αφού είχαμε αρκετές καλές στιγμές", τόνισε στο "Sky Sports" ο τεχνικός των "κόκκινων" και συνέχισε:

"Στη φάση του 2-1 είδα μόνο την κεφαλιά του Σαλάχ και τίποτα άλλο. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Μετά από το γκολ που δεχτήκαμε από την Τότεναμ στο 70' αρχίσαμε να παίζουμε ξανά. Είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από εκείνους.

Ανταγωνιζόμαστε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, την Μάντσεστερ Σίτι, και παίζαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, την Τότεναμ. Δύσκολο το έργο μας. Η Σίτι είναι η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας και εξακολουθεί να παίζει καλά.

Θα πρέπει να παίζουμε σαν τρελοί. Το κοινό μας πάντως ήταν εκπληκτικό, μας έσπρωξε προς τη νίκη μέχρι το τέλος".

Ερωτηθείς επίσης για το αν είπε κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες του μετά το λυτρωτικό φινάλε στον αγώνα με την Τότεναμ, ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε χαρακτηριστικά: "Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια πως υπάρχουν 500.000 χιλιάδες τρόποι για να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και ο τρόπος που νικήσαμε σήμερα ήταν μάλλον άσχημος. Ποιος νοιάζεται όμως;"

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-1: Ζωντανή για τίτλο με τρελό αυτογκόλ στο 90'!
Η βαθμολογία στην Premier League μετά τη νίκη-θρίλερ της Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ