ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η ατάκα σεβασμού του Μανέ στον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Liverpool's Trent Alexander-Arnold during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μοίρασε δύο ασίστ στο 3-2 της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Χαμ και ανάγκασε τον Σαντιό Μανέ να τον αποθεώσει με ξεχωριστό τρόπο με δηλώσεις του.

Η Γουέστ Χαμ πήγε να κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν στα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όταν βρέθηκε να προηγείται με 2-1 στο "Άνφιλντ", όμως η Λίβερπουλ έκανε μία ακόμα ανατροπή και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί με 3-2 και να πανηγυρίζει την 18η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι Σαλάχ και Μανέ ήταν οι δύο παίκτες που υπέγραψαν με τα γκολ τους την ανατροπή, ωστόσο τα περισσότερα φώτα έπεσαν στο φινάλε στον Αλεξάντερ-Άρνολντ που ήταν πανταχού παρών στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τις ασίστ στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Πλέον, ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ μετράει 24 ασίστ στην Premier League από την αρχή της σεζόν 2018-19, με τον παλαίμαχο αμυντικό των κόκκινων και νυν τηλεσχολιαστή Τζέιμι Κάραγκερ να μην έχει πρόβλημα να τον παρομοιάσει με τον Κέβιν Ντε Μπράινε.

"Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι που μοιάζει σαν ένας Κέβιν Ντε Μπράινε στο δεξί άκρο της άμυνας, σαν ένας μέσος που παίζει δεξί μπακ.

Ο κόσμος μιλάει για τις αμυντικές του επιδόσεις αλλά αυτό που κάνει - όπως ο Μπέκαμ που έπαιζε όλη την πλευρά υπό τις οδηγίες του Χοντλ- τον καθιστά έναν παίκτη που καλύπτει όλη την πλευρά", δήλωσε ο Κάραγκερ για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, με την αποθέωση για τον 21χρονο να έρχεται και από τον Μανέ.

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί. Δουλεύει σκληρά όλη την ώρα και ακούει. Θέλει διαρκώς περισσότερα και θέλει να προοδεύει.

Είναι πολύ καλός, ειδικά για τους τρεις παίκτες που παίζουν μπροστά. Πάντα μας δίνει περισσότερες ασίστ από όσες δίνουμε μεταξύ μας", είπε χαρακτηριστικά ο Σενεγαλέζος φορ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-2 (HIGHLIGHTS):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 3-2: Ξανά στο +22 με ανατροπή
Λίβερπουλ: Ισοφάρισε το ρεκόρ της Σίτι και ο Κλοπ δεν μπορούσε να το πιστέψει
Λίβερπουλ: Ισοφάρισε τις νίκες της αήττητης Άρσεναλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ