ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η ατάκα-μαχαιριά του Ρόμπερτσον προς τον Σουάρες

Λίβερπουλ: Η ατάκα-μαχαιριά του Ρόμπερτσον προς τον Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες όχι μόνο δεν σκόραρε στο Άνφιλντ αλλά είδε την Μπαρτσελόνα να δέχεται 4 γκολ από την Λίβερπουλ, με τον Άντριου Ρόμπερτσον να τον αποτελειώνει με ατάκα-φωτιά (VIDEO).

Στο πρώτο ματς στην Βαρκελώνη πλήγωσε την Λίβερπουλ ανοίγοντας το δρόμο για το 3-0 της Μπαρτσελόνα, όμως στη ρεβάνς τα πράγματα ήταν αλλιώς για τον Λουίς Σουάρες καθώς έμεινε άσφαιρος και είδε την Λίβερπουλ να προκρίνεται εκείνη στον τελικό του Champions League με το ευρύ 4-0 στο Άνφιλντ.

"Θα πρέπει να κάνουμε πολλή αυτοκριτική, είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο λάθος για δύο συνεχόμενες χρονιές, θα πρέπει να σκεφτούμε αρκετά πράγματα και να μιλήσουμε στους εαυτούς μας για τα λάθη που πράξαμε", τόνισε με δηλώσεις του ο Λουίς Σουάρες, με τα social media να έχουν πάρει πάντως φωτιά για να τον "πικαρουν" για τη δήλωση που είχε κάνει την παραμονή του ματς πως "δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω στο Άνφιλντ".

"Τήρησε την υπόσχεσή του και δεν πανηγύρισε", εγραψαν περιπαικτικά πολλές διεθνείς ιστοσελίδες, με την ατάκα που πλήγωσε πάντως περισσότερο τον Ουρουγουανό να προέρχεται από παίκτη της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα από τον Άντριου Ρόμπερτσον, με τον αριστερό μπακ των "κόκκινων" να ερωτάται για τις αρκετές αψιμαχίες που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Σουάρες και εκείνον να απαντάει αφοπλιστικά: "Ποιος πάει στον τελικό;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήρωες με κόκκινες πανοπλίες
Daily Mail: "Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο"!
Κλοπ: "Ρίξτε μου πρόστιμο, τα παιδιά είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ