ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η αντίδραση του Κλοπ όταν έμαθε για το Χρυσό Παπούτσι του Ομπαμεγιάνγκ

Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η μάχη για την ανάδειξη του αρχικανονιέρη της Premier League έφερε μαζί στην κορυφη τους Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ, γεγονός που σχολιάστηκε με χιουμοριστικό τρόπο από τον Γιούργκεν Κλοπ (VIDEO).

Η φετινή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστική αφού πέρα από τη μάχη της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου που κρίθηκε στο φινάλε, χρειάστηκε η τελευταία αγωνιστική για να βγει και ο κορυφαίος σκόρερ τη φετινή σεζόν στην Premier League.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως το βραβείο, το Χρυσό Παπούτσι, δεν το πήρε ένας παίκτης αλλά το μοιράστηκαν τρεις, με τους Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνουν δυο γκολ έκαστος απέναντι σε Γουλβς και Μπέρνλι αντίστοιχα και να φτάνουν στα 22, όσα είχε δηλαδή πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής ο Σαλάχ.

Μετά το τέλος των αγώνων και οι τρεις παίκτες παρέλαβαν τα βραβεία τους για να γνωρίσουν την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μπερδεύεται πάντως από την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να δώσει τρία βραβεία και να προσφέρει απολαυστικές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου.

"Οπότε τώρα με τον Σαλάχ και τον Μανέ έχουμε δύο κορυφαίους σκόρερ, σωστά; Ο Όμπα σκόραρε και αυτός δύο γκολ; Στο Μπέρνλι;

Ουάου, δεν θα το περίμενα ποτέ αυτό. Τι θα κάνουν τώρα, θα φτιάξουν τρία χρυσά παπούτσια; Ή ο καθένας παίρνει το βραβείο και το κρατάει για τρεις μήνες; Α, τρία χρυσά παπούτσια, τέλεια.

Αφού είναι και ο Ομπαμεγιάνγκ, όλοι είναι παίκτες μου έ;" , δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, που είχε συνεργασία με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ από το 2013 ως το 2015, λίγο πριν αποχωρήσει από την Βεστφαλία για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Έχασε το πρωτάθλημα αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο της
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ