ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: "Μάχη" 100 εκατομμυρίων για Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund, in Munich, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Dortmund's Jadon Sancho controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund, in Munich, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Οι "τρομακτικές" εμφανίσεις του Τζέιντον Σάντσο με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν του έχουν ανοίξει μόνο την πόρτα για την Εθνική Αγγλίας, αλλά και αυτή που οδηγεί στην Premier League.

O Τζέιντον Σάντσο κάνει απίστευτα πράγματα στη Bundesliga με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Για μία ακόμη σεζόν αποδεικνύει πως έχει σπάνιο ταλέντο και μόλις στα 19 του χρόνια έχει καταφέρει να κάνει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του.

Έχει ήδη κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να υπολογίζει πολλά πάνω του στο επιθετικό αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι και τον θεωρεί αναπόσταστο μέλος. Μέχρι στιγμής, σε αυτούς τους τρεις μήνες αγωνιστικής δραστηριότητας, ο Σάντσο έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα ενώ έχει δώσει και οχτώ ασίστ σε 16 παιχνίδια σε όλς τις διοργανώσεις.

Μετά το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που δέχθηκε όμως από τους Βεστφαλούς για την καθυστερημένη επιστροφή του από την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 στις υποχρεώσεις του συλλόγου φαίνεται πως έχει δυσαρεστηθεί. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταθερή θέση στην ενδεκάδα της Ντόρτμουντ, με τον Λουσιέν Φαβρ να τον αφήνει αρκετές φορές στον πάγκο μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν η Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν μπει στη "μάχη" διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα προσφέρουν στους Βεστφαλούς ένα ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να τον αποκτήσουν. Το συμβόλαιο του Σάντσο εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, όμως ο 19χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

Πάντως ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ρεάλ Μαδρίτης που τον έχει στα ραντάρ της και τον Οκτώβριο που μας πέρασε έκανε μία διερευνητική κρούση στη Ντόρτμουντ, χωρίς να προχωρήσει το θέμα.

Photo Credits: AP/ Matthias Schrader

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ