ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έβαλε στο στόχαστρο τον Τραορέ της Γουλβς

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore, left, and Slovan Bratislava's Vasil Bozhikov in action during their Europa League Group K soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Thursday Nov. 7, 2019. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore, left, and Slovan Bratislava's Vasil Bozhikov in action during their Europa League Group K soccer match at Molineux in Wolverhampton, England, Thursday Nov. 7, 2019. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Λίβερπουλ βλέπει να απομακρύνεται ο Τίμο Βέρνερ και στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Ανταμά Τραορέ της Γουλβς να μπαίνει στο κάδρο του Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Η Λίβερπουλ χάνει τη μάχη από την Τσέλσι όσον αφορά στην υπόθεση απόκτησης του Τίμο Βέρνερ, ωστόσο δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και τσεκάρει ήδη τον επόμενο υποψήφιο επιθετικός της.

Αυτός σύμφωνα με αποκλειστικό της " Mirorr" είναι ο Ανταμά Τραορέ, με την αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως η φετινή επίδοξη πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει βάλει στο στόχαστρό της τον επιθετικό της Γουλβς με τις ευλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Από την πλευρά της η Γουλβς δεν θέλει να αφήσει τον παίκτη να φύγει, ειδικά από τη στιγμή που κινδυνεύει να χάσει τον Ραούλ Χιμένες που έχει πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάίτεντ, κάτι που σημαίνει πως αναμένονται σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας του Κλοπ και εκείνης του Νούνο Εσπίριτο Σάντο προκειμένου ο νεαρός Ισπανός φορ να μετακομίσει στο Άνφιλντ.

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore battles for the ball with Manchester United's Fred, left, and Luke Shaw, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore battles for the ball with Manchester United's Fred, left, and Luke Shaw, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σημειώνεται πως ο 21χρονος επιθετικός μετράει φέτος 6 γκολ και 10 ασίστ με τη φανέλα της Γουλβς, ενώ είναι και ένας από τους παίκτες-κλειδιά στην ομάδα στην πορεία της ως τους "16" του Europa League (αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό με φόντο τα προημιτελικά) αλλά και στην εξαιρετική παρουσία της σην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ