ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επιβεβαιώνουν στην Αγγλία ότι κλείνει ο Τσιμίκας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, καθώς οι Άγγλοι δημοσιογράφοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Sport24.gr και στέλνουν τον νεαρό αριστερό μπακ στην αγκαλιά του Γιούργκεν Κλοπ.

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι πλέον η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, καθώς Άγγλοι δημοσιογράφοι επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη του Sport24.gr για τον Έλληνα μπακ και το δεδομένο εδώ και αρκετές ημέρες "φλερτ" του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναζητούσε έναν αριστερό μπακ που θα έχει τον ρόλο του αναπληρωματικού, πρώτος του στόχος ήταν ο Τζαμάλ Λούις, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις των Reds με τη Νόριτς δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Έτσι η Λίβερπουλ στράφηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού που εκτόξευσε τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 και όλα δείχνουν ότι οι επαφές των δύο ομάδων θα οδηγήσουν σε deal.

Η Μελίσα Ρέντι αναφέρει πως " Λίβερπουλ και Νόριτς απέτυχαν να φτάσουν σε συμφωνία για τον Τζαμάλ Λούις και οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι κοντά στον Κωνσταντίνο Τσιμίκα για τη θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας", ενώ ο Τζέιμς Πιρς εξηγεί πως " η Λίβερπουλ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού για ένα ποσό γύρω στα 13 εκατομμύρια ευρώ".

Την ίδια στιγμή ο Κέβιν Πάλμερ προσθέτει πως ο Μάικλ Έντουαρντς, αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, συναντήθηκε την Πέμπτη με τη γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, στο Γουλβερχάμπτον για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ