Λίβερπουλ: Επιθεωρητές στην προπόνηση για τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Ανεξάρτητοι ελεγκτές επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αν τηρείται το πρωτόκολλο κατά του κορονοϊού.

Λίγες ημέρες αφότου άναψε το πράσινο φως ώστε να αρχίσουν τις ομαδικές προπονήσεις οι σύλλογοι της Premier League, είχαμε και τις πρώτες "επισκέψεις" στα προπονητικά κέντρα των ομάδων για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Όπως αποκάλυψε η "Daily Mail", η διοργανώτρια αρχή προσέλαβε ανεξάρτητους ελεγκτές για να ερευνήσουν τους χώρους προπόνησης και να διασφαλίσουν πως οι ομάδες συμμορφώνονται απόλυτα με το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό, με τους πρώτους ελέγχους να λαμβάνουν χώρα την Δευτέρα.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που δέχτηκαν την επίσκεψη των ειδικών (η Σαουθάμπτον ήταν μία από τις άλλες τρεις), με το αγγλικό μέσο να αναφέρει πως τρεις εμπειρογνώμονες ιατροί βρέθηκαν στο Μέλγουντ για αρκετές ώρες και προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους

"Και οι τέσσερις σύλλογοι δέχτηκαν ενθάρρυνση από τους ειδικούς να κάνουν ερωτήσεις για να λυθούν οι οποιεσδήποτε απορίες τους ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν αιφνιδιαστικές απρογραμμάτιστες επισκέψεις.

"Θα πουν στους συλλόγους να αποφύγουν τη χρήση μεταλλικών επιφανειών, στις οποίες ο ιός μπορεί να επιβιώσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι ειδικοί θα ζητήσουν επίσης, όπου είναι δυνατόν, να μεταφερθούν σε υπαίθριο χώρο κάποιες εσωτερικές εγκαταστάσεις.

Θα εξεταστούν επίσης τα τρόφιμα για τους παίκτες. Οι καντίνες έχουν κλείσει, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρονται γεύματα. Θα δοθεί έμφαση στο να διασφαλιστεί πως τυχόν κίνδυνος μόλυνσης από φαγητό θα ελαχιστοποιείται.

Τα ιατρικά τμήματα θα υπόκεινται σε στενό έλεγχο. Ο τρόπος αντιμετώπισης των τραυματισμών, θα είναι σημαντικό μέρος των ελέγχων", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για το ρόλο που θα έχουν οι ελεγκτές της Premier League από εδώ και πέρα.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι θα συμβεί αν υπάρχουν παραλείψεις από κάποια ομάδα στο πλαίσιο διεξαγωγής αιφνιδιαστικού ελέγχου και αν προβλέπεται κάποια τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν προπονήσεις"
Κλοπ: Αποκάλυψε γιατί φοράει πάντα φόρμα  
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.