ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες

A man holds a child up over a fence to look into Liverpool's Melwood training ground after the English Premier League announced soccer players can return to training in small groups as the coronavirus lockdown was eased starting today Tuesday May 19, 2020. (Peter Byrne/PA via AP)
A man holds a child up over a fence to look into Liverpool's Melwood training ground after the English Premier League announced soccer players can return to training in small groups as the coronavirus lockdown was eased starting today Tuesday May 19, 2020. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Η πρωτοπόρος της Premier League, Λίβερπουλ, επέστρεψε στο Μέλγουντ για την πρώτη προπόνηση έπειτα από δύο μήνες, σε ένα πρώτο βήμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρώτο βήμα για την επανέναρξη της Premier League είναι γεγονός. Τη Δευτέρα (18/5) αποφασίστηκε η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες έστω και υπό αυστηρά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να επιστρέφει στο προπονητικό της κέντρο για ομαδικές προπονήσεις, έπειτα από δύο μήνες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αποφασιστικότητα της.

Αυτή είναι η πρώτη φάση της επιστροφής στην "κανονικότητα" με το προπονητικό πρόγραμμα να γίνεται ανά μικρά γκρουπ και δεν θα επιτρέπεται, τουλάχιστον για αρχή, η σωματική επαφή. Παράλληλα θα είναι αναγκαίο να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Στη δεύτερη φάση θα επιτρέπεται η επαφή μεταξύ των παικτών, και στην τρίτη φάση τα παιχνίδια, κάτι το οποίο οι υπεύθυνοι ελπίζουν να συμβεί το δεύτερο μισό του Ιουνίου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων προπονούνταν ατομικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Έβερτον είναι μεταξύ των ομάδων που θα επιστρέψουν την Τετάρτη (20/5) στις ομαδικές προπονήσεις.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ