ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επίσημα στα κόκκινα ο Τσιμίκας

Λίβερπουλ: Επίσημα στα κόκκινα ο Τσιμίκας

Παίκτης της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Κώστας Τσιμίκας, με τους Reds να ανακοινώνουν την απόκτησή του σε ένα deal που θα έχει όφελος για τον Ολυμπιακό πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ.

Μία μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε! Ο Κώστας Τσιμίκας μετακομίζει οριστικά στο Μέρσεϊσαϊντ, αφού η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 24χρονος αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την νέα του ομάδα, το οποίο έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ για την μετακίνηση του Τσιμίκα ξεπερνάει τα 16 εκατομμύρια ευρώ και εκτός από το οικονομικό κομμάτι έχει ιδιαίτερη σημασία για τον παίκτη, αλλά και για το brandname των ερυθρόλευκων. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν μπει σε τελική ευθεία εδώ και καιρό, εφόσον η πρόταση των reds προσέγγιζε τις απαιτήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού. Κάτι, τέτοιο μάλιστα επιβεβαίωναν και οι Άγγλοι ρεπόρτερ.

Έτσι, ο Έλληνας αριστερός μπακ θα φορέσει την κόκκινη φανέλα της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο την τελευταία διετίας. Η Λίβερπουλ ενισχύθηκε στην αριστερή της γραμμή και ο Ολυμπιακός αναζητάει τον αντικαταστάτη του. Ο Τσιμίκας πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν τη φετινή χρονιά συμμετέχοντας σε 46 παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, με τις εμφανίσεις του να προσελκύουν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

Ο Τσιμίκας πήρε το Νο21, με τη φανέλα του να είναι ακριβώς όπως αυτή που σας παρουσίασε το Sport24.gr το απόγευμα της Κυριακής!

Photo credits: Liverpoolfc.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιμίκας: Cover Photo στη Facebook Page των 37 εκατομμυρίων fans της Λίβερπουλ
Κλοπ για Τσιμίκα: "Είμαι τόσο ευχαριστημένος που τον πήραμε"
Ολυμπιακός για Τσιμίκα: "Θα είσαι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας"
Τσιμίκας: Το καταπληκτικό tweet του Bleacher Report


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ