ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Έξι εβδομάδες εκτός ο Γκόμεζ

Liverpool manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Joe Gomez after the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Joe Gomez after the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τζο Γκόμεζ αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο του "Turf Moor" στον αγώνα με την Μπέρνλι και ο Γιούργκεν Κλοπ θα αναγκαστεί να πορευτεί καιρό χωρίς τον Άγγλο διεθνή αμυντικο.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στην Premier League με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 12 νικών και 3 ισοπαλιών και ένας από τους παίκτες που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ακρογωναίος λίθος για αυτά τα αποτελέσματα είναι και ο Τζο Γκόμεζ έχοντας παίξει στα 13 από τα πρώτα 15 ματς πρωταθλήματος.

Το άσχημο για τους "κόκκινους" είναι πως τον Άγγλο διεθνή μπακ δεν θα τον έχουν μαζί τους για αρκετά παιχνίδια, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 23ο λεπτό του αγώνα με την Μπέρνλι από δυνατό τάκλιν του Μι, με την επίσημη διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα, χαμηλά στο αριστερό του πόδι

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 21χρονος θα είναι αναγκασμένος να μείνει για περίπου έξι εβδομάδες εκτός δράσης, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να ενημερώνει πως το ακριβές διάστημα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αντιδράσει ο οργανισμός του στο πρόγραμμα θεραπείας που θα ακολουθηθεί.

Σημειώνεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε έντονα παράπονα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Μπέρνλι (νίκη 3-1 για τους "κόκκινους" με ανατροπή), υποστηρίζοντας πως ο παίκτης του δέχτηκε πολύ δυνατό χτύπημα, την ώρα που ο τεχνικός της Μπέρνλι Σον Ντάις έκανε λόγο για φανταστικό τάκλιν από τον Μι και αδυνατούσε να καταλάβει την αντίδραση του Γερμανού ομολόγου του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ