ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εξετάζει την περίπτωση του Φορμ

Netherlands' goalkeeper Michel Vorm is seen during their World Cup group 9 qualifying soccer match against Scotland at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Wednesday, Sept. 9, 2009. (AP Photo/Scott Heppell)
Netherlands' goalkeeper Michel Vorm is seen during their World Cup group 9 qualifying soccer match against Scotland at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Wednesday, Sept. 9, 2009. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι διοικούντες τη Λίβερπουλ σκέφτονται να κινηθούν για την περίπτωση του Ολλανδού τερματοφύλακα, Μίχελ Φορμ προκειμένου να πλαισιώσει τους Άλισον Μπέκερ και Αντριάν.

O τραυματισμός του Άλισον Μπέκερ αναγκάζει τον Γιούργκεν Κλοπ να αναζητήσει μία έξτρα λύση για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού πέρα από τον Αντριάν, ο οποίος χάρισε το Super Cup στους "κόκκινους", αλλά υπέπεσε σε γκάφα στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση.

Ναι μεν ο 35χρονος Άντι Λόνεργκαν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, ύστερα από σχεδόν ένα μήνυμα δοκιμής, αλλά είναι βέβαιο πως ο Κλοπ θέλει ακόμα έναν καλό τερματοφύλακα προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Daily Mail", έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Μίχελ Φορμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από μία πενταετία από την Τότεναμ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας διαθέτει τεράστια εμπειρία από την Premier League, παρά το γεγονός πως ήταν μπακ απ του Ούγκο Λορίς.

Στην οχταετία που αγωνίστηκε στο αγγλικό πρωτάθλημα με Σουόνσι και Τότεναμ, μέτρησε πάνω από 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί στο Νησί, αλλά υπάρχει μία μικρή παράταση για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ