ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έξαλλος ο Κλοπ με ερώτηση δημοσιογράφου μετά το 4-0 από την Σίτι

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, and Manchester City's head coach Pep Guardiola embrace after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Laurence Griffiths,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, and Manchester City's head coach Pep Guardiola embrace after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Laurence Griffiths,Pool) AP PHOTO/LAURENCE GRIFFITHS,POOL

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Σίτι πήρε πανάξια νίκη απέναντι στην Λίβερπουλ, ωστόσο δεν δίστασε να τα βάλει με δημοσιογράφο όταν δέχτηκε ερώτηση για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του (VIDEO).

Η Λίβερπουλ πανηγυρίζει εδώ και μία εβδομάδα την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της ιστορίας της και πρώτου μετά το 1990, όμως απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα και το φινάλε την βρήκε να χάνει με το βαρύ 4-0.

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ απέφυγε να επικρίνει σκληρά τους παίκτες του αλλά αντίθετα δεν δίστασε να τα βάλει με δημοσιογράφο του "Sky Sports" όταν ένιωσε πως επιχείρησε -με ερώτησή του- να τον κάνει να μιλήσει σε αυστηρό τόνο για τους ποδοσφαιριστές του.

"Είδα μία μία υπέροχη συμπεριφορά. Δεν παίξαμε ως μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πριν από μία εβδομάδα.

Κάτι όμως μας έλειπε και για κάποιες καταστάσεις που ήταν 50/50, ήταν απλά γρηγορότεροι από εμάς. Έπειτα γίνεται μεγαλύτερος ο αγωνιστικός χώρος...

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gestures with Mohamed Salah after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Laurence Griffiths,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gestures with Mohamed Salah after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Laurence Griffiths,Pool) AP PHOTO/LAURENCE GRIFFITHS,POOL

Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και εμείς δεν το κάναμε. Η Σίτι άξιζε 100% τη νίκη φυσικα αλλά θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-3. Είχαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ αλλά δεν το κάναμε" , τόνισε αρχικά ο Κλοπ, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η έκρηξη του.

Αιτία η ερώτηση δημοσιογράφου που του ζήτησε να σχολιάσει το αν η ομάδα του είχε καλές ευκαιρίες όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0, με τον Γερμανό να απαντάει: "Με ρωτάς; Γιατί με ρωτάς;

Είδες το ματς απόλυτα ήρεμος, γιατί με ρωτάς; Εάν θελεις να οδηγήσεις αυτή την ιστορία σε μία κατεύθυνση ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για αυτό το ματς, κάντο. Αυτά που ήθελα ομως να πω, τα είπα ήδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Το πασίγιο στους πρωταθλητές
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 4-0: Πάρτι των πολιτών κόντρα στους πρωταθλητές
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ