ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Κλοπ στο 2-1 της Τσέλσι

Liverpool's Virgil van Dijk, Liverpool's Andrew Robertson, centre, and Liverpool's Roberto Firmino, right, celebrate their victory at the end of the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk, Liverpool's Andrew Robertson, centre, and Liverpool's Roberto Firmino, right, celebrate their victory at the end of the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ουίλιαν έγραψε το 2-1 για την Τσέλσι κόντρα στην Σίτι και έκανε τους παίκτες της Λίβερπουλ να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, βλέποντας τον αγώνα απο την τηλεόραση (VIDEO).

Η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και εκτός από τους οπαδούς της που βγήκαν στους δρόμους της πόλης του Λίβερπουλ για να πανηγυρισουν, τρελό πάρτι έστησαν και οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να περιμένουν το φινάλε του Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι για να ξεσπάσουν (ο τίτλος πήγαινε στους κόκκινους αν οι πολίτες δεν έπαιρναν το τρίποντο στο Λονδίνο) αφού το έκαναν όταν στο 78' του αγώνα ο Ουίλιαν νικούσε τον Έντερσον από τα 11 βήματα και έγραφε το 2-1 για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των πολιτών, οι Φαν Ντάικ, Φιρμίνο, Άλισον, Ρόμπερτσον και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν σηκώθηκαν όλοι απο τις θέσεις τους για να πανηγυρισουν, με το video που είδε το φως της δημοσιοτητας να μαρτυράει την ευτυχία στα πρόσωπά τους.

Λίγα λεπτά αργότερα, έδωσαν νέο ρεσιτάλ, αυτή τη φορα ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς μετα το τέλος του αγώνα στο Λονδίνο που έστεψε πρωταθλητές τους κόκκινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάταγος στο Twitter για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-1: Νίκη τετράδας για τους μπλε και κούπα για την Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ