ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έδωσε στον Κλοπ τα χρήματα του Μουρίνιο

Liverpool's manager Juergen Klopp, right, hugs Manchester United's manager Jose Mourinho ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Oct. 17, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp, right, hugs Manchester United's manager Jose Mourinho ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Oct. 17, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέκτεινε τη συνεργασία του με την Λίβερπουλ έως το 2024 και ανέβασε τις ετήσιες αποδοχές του στα 17,9 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τα ίδια χρήματα δηλαδή που παίρνει ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ.

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ έως το 2024 "έσκασε" σαν χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού το προηγούμενο διάστημα πολλά είχαν ακουστεί όσον αφορά στην παραμονή του Γερμανού στο Άνφιλντ μέχρι το 2022 που εξέπνεε το παλιό deal.

Και για να πετύχουν οι Κόκκινοι τη συμφωνία, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα εκτόξευσαν τις ετήσιες αποδοχές του Γερμανού κόουτς που φέτος φλερτάρει περισσότερο από ποτέ με την κατάκτηση της Premier League, κάτι που η Λίβερπουλ έχει να χαρεί κοντά 30 χρόνια.

Τα δημοσιεύματα, λοιπόν, στο Νησί υποστηρίζουν πως ο Κλοπ θα αμείβεται πλέον με 17,9 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή όσα συμφώνησε να παίρνει ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν υπέγραψε στην Τότεναμ ως διάδοχος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Βάσει της προηγούμενης συμφωνίας, ο Κλοπ έπαιρνε ανά έτος 8,9 εκατ. ευρώ, όσα και ο Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ.

Πλέον, η τριάδα των πιο ακριβοπληρωμένων στην Premier League αποτελείται από τους Γκουαρδιόλα, Μουρίνιο, Κλοπ ενώ στην τετράδα, έπειτα από την πρόσφατη ανανέωση με την Λέστερ μπήκε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βορειοϊρλανδός φέρεται πως θα παίρνει κάθε χρόνο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11,9 εκατ. ευρώ το χρόνο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ