ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Απέκτησε τον Μαρσέλο Πιταλούγκα

Λίβερπουλ: Απέκτησε τον Μαρσέλο Πιταλούγκα

Η Φλουμινένσε ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση του 17χρονου τερματοφύλακα, Μαρσέλο Πιταλούγκα που θεωρείται το next big thing στη θέση του στη Βραζιλία.

Σε μία κίνηση με μέλλον προχώρησε η Λίβερπουλ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε για την απόκτηση του Μαρσέλο Πιταλούγκα . Η βραζιλιάνικη ομάδα ανακοίνωσε πως παραχώρησε τον 17χρονο τερματοφύλακα στους Κόκκινους, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η αγγλική ομάδα θα καταβάλει 1.000.000 ευρώ στη "Φλου", ενώ άλλο 1.000.000 θα δοθεί με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Όσον αφορά στον ίδιο, θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια, με οψιόν γι' άλλα δύο, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ, καθώς διατηρεί γερμανικό διαβατήριο.

Ο Πιταλούγκα θεωρείται το next big thing στη θέση του και είναι διεθνής με την Κ17 της Βραζιλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Φεβρουάριο είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μερικές προπονήσεις με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Άλισον, ο οποίος είναι και το πρότυπό του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ