ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανανεώνει Βαϊνάλντουμ και πουλάει Λόβρεν

Liverpool's Georginio Wijnaldum, right turns and celebrates after scoring his sides 3rd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, right turns and celebrates after scoring his sides 3rd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP) PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Στη Λίβερπουλ στρέφονται ήδη στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά, ρυθμίζοντας ορισμένα από τα ζητήματα που απασχολούν το ρόστερ του συλλόγου.

Η Λίβερπουλ είναι σε συζητήσεις με τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι "Reds" είναι σε συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Ντέγιαν Λόβρεν θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του στο Μερσεϊσάιντ, και θα πάει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος η ίδια πηγή αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση της Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου για τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος δεδομένα θέλει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.

Photo Credits: Phil Noble/Pool via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ