ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο του Λόβρεν για να τον πουλήσει ακριβότερα

Liverpool's Dejan Lovren, right gets the ball away from Manchester City's Sergio Aguero during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Dejan Lovren, right gets the ball away from Manchester City's Sergio Aguero during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Ντέγιαν Λόβρεν επεκτείνοντας την συνεργασία μαζί του για έναν ακόμη χρόνο ώστε αν προβεί στην πώληση του να βγει διπλά κερδισμένη.

Η Λίβερπουλ σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Ντέγιαν Λόβρεν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, καθώς το ισχύον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες χρονιές, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, είναι η τελευταία ομάδα που ήρθε σε επαφή με την Λίβερπουλ για τον Κροάτη στόπερ, ωστόσο το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, αλλά και ότι ο Λόβρεν πλέον θα έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια και όχι για ένα όπως είναι μέχρι στιγμής, αλλάζει τα δεδομένα για τους Ρώσους.

Θυμίζουμε ότι ο Λόβρεν αγωνίζεται στους ''Reds'' από το 2014, ενώ την φετινή σεζόν έπαιξε 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο Champions League κόντρα στην Νάπολι.S

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ