ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αμφίβολος με Μπάγερν και ο Φιρμίνο

Liverpool's Roberto Firmino during the English FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Roberto Firmino during the English FA Cup third round soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ξαφνικό επιθετικό πρόβλημα προέκυψε στην Λίβερπουλ παραμονή του αγώνα με την Μπάγερν στο Champions League, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να χάνει την προπόνηση λόγω ίωσης.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (19/2) την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του εν μέσω αρκετών δυσκολιών.

Και αυτό γιατί πέρα από τους Φαν Ντάικ, Γκόμεζ και Τσάμπερλεϊν που δεν υπολογίζει (τιμωρημένος ο πρώτος, τραυματίες οι άλλοι δύο) αλλά και τους Λόβρεν και Σακίρι που κάνουν αγώνα δρόμου για να αφήσουν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών τους, μέγιστο θέμα προέκυψε την τελευταία στιγμή και με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε την τελευταία προπόνηση των "κόκκινων" στο Μέλγουντ λόγω ίωσης και η συμμετοχή θεωρείται αυτή τη στιγμή εξαιρετική αμφίβολη, κάτι που σημαίνει πως ο Κλοπ είναι αρκετά πιθανό να αναθεωρήσει τα πλάνα του στην επίθεση.

Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που η Λίβερπουλ καλείται να δώσει το πρώτο της επίσημο φετινό παιχνίδι είτε σε πρωτάθλημα είτε σε Champions League χωρίς τον τιμωρημένο Φαν Ντάικ, με τον Γερμανό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει έναν μέσο, τον Φαμπίνιο, στο κέντρο της άμυνας.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ