ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αγκαλιά με τον Ζότα οι κόκκινοι

Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League round of 32 soccer match between Wolverhampton Wanderers and Espanyol at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Feb. 20, 2020. (AP Photo/ Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League round of 32 soccer match between Wolverhampton Wanderers and Espanyol at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday Feb. 20, 2020. (AP Photo/ Rui Vieira) AP PHOTO/ RUI VIEIRA

Σύμφωνα με Βρετανικά ΜΜΕ η Λίβερπουλ τα έχει βρει σε όλα με την Γουλβς για την απόκτηση του Ντιόγκο Ζότα έναντι περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Κόντα σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με την Γουλβς για την απόκτηση του Ντιόγκο Ζότα με την υπόθεση να θεωρείται τελειωμένη.

Η πληροφορία για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Πορτογάλο εξτρέμ άρχισε να κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Τελικά, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι περισσότερο προχωρημένη. Για την ακρίβεια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γουλβς η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός ανήκει από το 2018 στην Γουλβς και υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετράει μέχρι στιγμής 16 γκολ σε 67 συμμετοχές με τους λύκους, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε σύστημα τόσο με δύο επιθετικούς, δίπλα στον φορ, όσο και με τρεις, ως εξτρέμ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Ζότα έμεινε μάλιστα στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε αποστολής από την αναμέτρηση με την Στόουκ για το League Cup, γεγονός που προκάλεσε αρκετές απορίες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ