ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίντερς: "Ο Ζότα χαρισματικός όπως οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο"

Liverpool's Thiago during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Liverpool's Thiago during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Λίνκολν για το League Cup ενώ εξήρε την παρουσία του Φαμπίνιο ως κεντρικού αμυντικού στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Για δεύτερη φορά επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ (η πρώτη ήταν πριν από τον περυσινό αγώνα με την Άρσεναλ στο League Cup), ο Πεπ Λίντερς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα της Λίβερπουλ, με τον άμεσο συνεργάτη του Γερμανού να ενημερώνει τους ρεπόρτερ για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Λίνκολν για τον 3ο γύρο του League Cup.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, ο Λίντερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών Αγγλίας, Τιάγκο και Ζότα, καθώς επίσης και για τον Φαμπίνιο που ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι με την Τσέλσι εκτελώντας καθήκοντα σέντερ μπακ, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών των Χέντερσον, Γκόμεζ και Ματίπ.

Αναλυτικά οι πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις του:

Για την άφιξη του Τιάγκο: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας, αυτή η ομάδα αξίζει έναν παίκτη όπως αυτός καθώς θα βοηθήσει να εξελιχτούμε. Οι ομάδες προσαρμόζονται και χρειάζεται να είμαστε απρόβλεπτοι. Δεν αγοράσαμε ένα πρόβλημα, αγοράσαμε μία λύση".

Για την απόκτηση του Ζότα: "Το επίπεδο τεχνικής του Ντιόγκο είναι το ίδιο με αυτό των τριών επιθετικών μας. Είναι σαν ένα τέρας πίεσης και θα ταιριάξει. Έχει το μέλλον στα πόδια του. Το καλό με αυτή την ομάδα είναι πως δημιούργησε μία νοοτροπία όπου βλέπει το κάθε ματς ως τελικό".

Για τους νέους που θα χρησιμοποιηθούν κόντρα στην Λίνκολν: "Χρειάζεται να βρούμε ισορροπία. Είναι μία διοργάνωση που συνδυάζουμε εμπειρία και ταλέντο. Θα παρατάξουμε μία ομάδα που θα είναι προετοιμασμένη".

Για την παρουσία του Φαμπίνιο κόντρα στην Τσέλσι: "Δείχνει το χαρακτήρα του, είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Παίζει ως κεντρικός μέσος και θυσίασε τον εαυτό του παίζοντας. Αν δείτε τη διαφορά μεταξύ των αγώνων με Λιντ και Τσέλσι, η αμυντική γραμμή αξιζει τα εύσημα. Για να αποφύγεις το γκολ χρειάζεσαι 22 πόδια και 2 γάντια.

Για το πόσο καιρό θα λείψουν οι τραυματίες Χέντερσον, Γκόμεζ και Ματίπ: "Ο Τζο θα προπονηθεί την Παρασκευή με την ομάδα. Ο Ζοέλ θα είναι εκτός για άλλες δύο εβδομάδες, θα γυρίσει μετά από το διάλειμμα που θα υπάρχει για τις εθνικές ομάδες. Ο Χέντερσον θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ".

Υπενθυμίζεται πως είναι πιθανό στο ματς με την Λίνκολν το βράδυ της Πέμπτης να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των κόκκινων και ο Κώστας Τσιμίκας, με δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να ξεκουράσει τον βασικό αριστερό μπακ Άντι Ρόμπερτσον, από τη στιγμή που έπαιξε 90λεπτο με την Τσέλσι την περασμένη Κυριακή και ακολουθεί ένα ακόμα ντέρμπι για την Λίβερπουλ, απέναντι στην Άρσεναλ την ερχόμενη Δευτέρα (28/9) για την 3η αγωνιστική της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Ο Φαμπίνιο θα ήταν MVP αν δεν είχε τα δύο γκολ ο Μανέ"
Λίβερπουλ: Ντεμπούτο με ρεκόρ ο Τιάγκο
Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2: Ο Μανέ εκτέλεσε τους Λονδρέζους
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ