ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασμα Κάριους για Λίβερπουλ: "Ας λένε ό,τι θέλουν"

Ξέσπασμα Κάριους για Λίβερπουλ: "Ας λένε ό,τι θέλουν"

Ο Λόρις Κάριους μίλησε για τα λάθη που έκανε ως γκολκίπερ της Λίβερπουλ στον χαμένο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, υπερασπίστηκε τον εαυτό του και δήλωσε ότι θα γυρνούσε στο Άνφιλντ.

Ο τελικός του Champions League που διεξήχθη το 2018 στο Κίεβο ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ στιγματίστηκε από τα λάθη του Λόρις Κάριους, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η ισπανική ομάδα και κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας με 3-1.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας που υπερασπιζόταν την εστία της Λίβερπουλ είχε βάλει τα κλάματα, γνωρίζοντας το μεγάλο μερίδιο ευθύνης του. Το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε δανεικός στη Μπεσίκτας, όπου ανήκει μέχρι σήμερα, παρότι ακόμη έχει συμβόλαιο με τους "κόκκινους".

Ο 26χρονος μίλησε στα βρετανικά media για εκείνον τον τελικό και ξέσπασε λέγοντας: " Δεν σκέφτομαι πλέον το Κίεβο. Έχει περάσει καιρός, σχεδόν δύο σεζόν. Έγιναν πολλά πράγματα. Είχα ένα κακό τραυματισμό, αλλά κανείς δεν μίλησε γι' αυτό. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, δεν με απασχολεί πλέον".

Πάντως ο Κάριους πιστεύει πως θα μπορούσε να επιστρέψει και να παίξει ξανά για τη Λίβερπουλ: " Φυσικά και είναι μία επιλογή. Ίσως να παίξω ξανά, ποτέ δεν ξέρεις". Το συμβόλαιο του Γερμανού στην κάτοχο του Champions League είναι μέχρι το 2021. Φέτος στη Μπεσίκτας έχει κάνει επτά συμμετοχές.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ