ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας με μία μεγάλη παρέλαση"

Κλοπ: "Θα γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας με μία μεγάλη παρέλαση"
AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τους φανς της Λίβερπουλ να ακολουθούν τα μέτρα και να μείνουν σπίτι τους και υποσχέθηκε πως όταν το επιτρέψει η κατάσταση, θα γιορτάσουν μαζί τους τον τίτλο με μία μεγάλη παρέλαση.

Μετά από 30 χρόνια μακριά από την κορυφή η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να σπάσει την κατάρα και να επιστρέψει στο θρόνο της μέσω της κατάκτησης της Premier League, ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου να μην είναι τόσο μεγαλοπρεπής και φαντασμαγορική ελέω της απειλητικής παρουσίας του κορονοϊού στη ζωή μας.

Η κατάσταση πάντως αυτή δεν είναι αρκετή για να στερήσει τη χαρά που αισθάνεται ο Γιούργκεν Κλοπ όντας δύο νίκες μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας και μαθηματικά, με τον Γερμανό να δίνει μήνυμα παρέλασης στους φίλους της ομάδας όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

"Αργά ή γρήγορα θα έρθει η μέρα που θα έχουμε χρόνο, τη δυνατότητα και την άδεια να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας και θα το κάνουμε.

Αυτό είναι η Λίβερπουλ, ήταν πάντα ένας ξεχωριστός σύλλογος και θα εξακολουθεί να είναι. Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, θα είναι όλη δική μας.

Κλοπ: "Θα γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας με μία μεγάλη παρέλαση"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Όταν θα μπορέσουμε, θα κάνουμε αυτό που θέλουμε, μία μεγάλη παρέλαση", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου μέσω συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του "BBC", για να δώσει κατόπιν και συμβουλές στους φίλους των ρεντς για τη συμπεριφορά τους από εδώ και πέρα.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να γιορτάσουμε την κατάκτηση της Premier League χωρίς τους οπαδούς μας εντός του γηπέδου, όμως θα πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο και να μείνουμε σπίτι.

Είμαι σίγουρος πως θα το κάνει ο κόσμος επειδή είναι με το μέρος μας. Εμείς θα τους ξεπληρώσουμε παίζοντας το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ