ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Σχεδόν έκλαψα όταν ο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον Φιρμίνο"

Κλοπ: "Σχεδόν έκλαψα όταν ο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον Φιρμίνο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τα συναισθήματά του όταν ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Μο Σαλάχ άφησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να εκτελέσει το πέναλτι με το οποίο έκανε χατ-τρικ ο Βραζιλιάνος.

Η Λίβερπουλ εκτός από καλή και ώριμη ομάδα που μοιάζει έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια φαίνεται πως έχει εξαιρετικά αποδυτήρια, σούπερ κλίμα που παίζει το ρόλο του στην πορεία των "Reds" μέχρι τώρα.

Το καλό κλίμα στο σύνολό του επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μέσω των δηλώσεών του μετά το 5-1 επί της Άρσεναλ.

Ο Γερμανός, λοιπόν, περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς έζησε τη στιγμή όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε το πέναλτι που κέρδισε ο Λόβρεν στον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ώστε ο "Μπόμπι" να κάνει χατ-τρικ.

" Οταν ο Μο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον 'Μπόμπι' σχεδόν έκλαψα γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο θέλει να σκοράρει ο Μο. Ήταν πραγματικό υπέροχο..."

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός σημείωσε: " Τα αγόρια έκαναν ένα μεγάλο βήμα. Δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι από το 2018. Ήμασταν καλοί και κάναμε αυτά ακριβώς που έπρεπε. Το 5-1 εναντίον της Άρσεναλ δεν συμβαίνει συχνά, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος."

Στη συνέχεια ο Κλοπ τόνισε: " Γνωρίζαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ότι το ματς δεν είχε τελειώσει και θέλαμε να το ελέγξουμε. Στόχος μας ήταν να πρεσάρουμε και να τους κόψουμε τη δημιουργία. Μας πρέσαραν και αυτοί από την πλευρά τους και ήταν άγριο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ